int(1) string(7) "#e5e5e5"
Selvsær

Selvsær

Sanne Søndergaard kalder ‘Selvsær’ et flying comedy-show, for da hun ikke længere er en del af stand-up-branchen, har hun i stedet opfundet en helt ny genre.
“Flying comedy er woke humor. Det handler om at forstå sig selv og andre og systemerne bedre. Det er intelligent og provokerende comedy, men ikke provokerende på den der typiske komikermåde, hvor man insisterer på, at man vil have lov at gøre grin med alle. Jeg gør kun grin med de stærke og de magtfulde. Og dét er ret provokerende i dagens Danmark,” siger Sanne: “Du kan også skrive, at det er identitetpolitisk humor, for så er vi sikre på, at Berlingske kommer til at hade det, og når Berlingske hader noget, skriver de virkeligt meget om det.”

‘Selvsær’ er Sanne Søndergaards 8. soloshow. Hendes forrige show ‘ Kontroltaber’, hvori hun sagde farvel til stand-up-branchen, spillede for udsolgte sale landet over.

Sanne Søndergaard har skrevet seks bøger. Hendes debut som voksenforfatter, ‘NEJ’ – en bog om kvinder, der har svært ved at sige fra – udkommer i efteråret 2020. Hun holder desuden foredrag om mobning og feminisme.
Privat er Sanne Søndergaard lige blevet 40, hun bor nord for Århus med Jonas hver uge og hans to børn hver anden uge. Hun er vinterbader og læsehest.